Project Description

De stranden van Porto Rafti

VAKANTIEWONING TO SPITAKI TIS NINAS

BOEK VAKANTIEWONING ONLINE

Het zal je niet verbazen dat met een ligging direct aan zee, het strand aantrekt. Porto Rafti heeft veel populaire stranden.

Aan de noordkant van Porto Rafti vind je “Erotospilia” (vrij vertaald “de liefdesgrot”), een kleine inham met een ongelooflijk helder water en een prachtig uitzicht. Dit is een strand zonder strandbedden maar met een kleine beachbar waar je drankjes en snacks kunt kopen. Dit strand is vooral bij jongeren erg populair.

Bij Avlaki, aan de boulevard, vind je een zand/kiezelstrand met ondiep water, strandstoelen en douches. Tussen het Avlaki strand en Erotospilia vind je verschillende kleine baaitjes en rustigere stukken strand waar voornamelijk Griekse families met hun kinderen komen.

Op het georganiseerde “Plaz” strand aan het einde van Avlaki zijn verschillende watersportmogelijkheden en speel je beachvolley of raketta. Bij het Plaz strand betaal je entrée maar daar krijg je zeker iets voor terug.  Het is een zandstrand met ligbedden, strandstoelen en een beachbar waar snacks en drankjes verkocht worden. Omdat de zee hier lang ondiep blijft is dit een ideaal strand voor gezinnen met jonge kinderen.

Kijk verder: